1. Hjem
  2. Presseomtale
  3. Pressemelding

Pressemelding

Pressemelding

 
Ekspert Maskinutleie AS har kjøpt aksjene i Drammen Maskinutleie AS

De to selskapenes ledelse er i dag blitt enige om at Ekspert Maskinutleie overtar Drammen Maskinutleie fra 1 august 2015.  Driften vil videreføres fra alle avdelinger:

  • Langhus
  • Drammen
  • Bærum
  • Oslo

under profilen til Ekspert Maskinutleie. Nåværende daglig leder i Drammen Maskinutleie, Oddvard Lien fortsetter som avdelingsleder i Drammen. Kjell Sæter vil fortsette som selskapets daglig leder.

De to selskapene omsatte i fjor til sammen ca kr 80 mill som i all hovedsak er utleie av anleggsmaskiner, lifter og annet byggrelatert utstyr.  Forventet omsetning i 2015 er ca kr 90 mill.  Selskapene sysselsetter til sammen 28 årsverk.

For våre kunder innebærer dette at vi får en større maskinpark og bredere geografisk tilstedeværelse som gjør oss bedre rustet til å møte deres behov for maskiner og utstyr.  Etter oppkjøpet vil vi i enda større grad kunne tilby både kapasitet og kompetanse som våre kunder etterspør.

Ekspert Maskinutleie AS ble etablert i 1998 på Langhus i Ski.  Drammen Maskinutleie AS ble etablert i 2001 i Drammen.  Begge selskaper har operert i det samme segment med hovedfokus på anleggsmaskiner til proffkunder på sentrale østlandsområde.

 

Henvendelser rettes til Kjell Sæter, 92032445

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.