1. Hjem
  2. Presseomtale
  3. Maskinerutleier med app

Skal du leie maskin? Last ned en applikasjon og du har oversikt over hvilke maskiner som er til leie.

 

Ekspert Maskinutleie AS har tatt i bruk applikasjon for smarttelefoner for å gjøre det enklere for kundene. App’en er utviklet av Trygg Media på oppdrag fra Kjell Sæther, daglig leder i Ekspert Maskinutleie.

Selv om utleieselskapet har en høyst oppegående internettside med oversikt over hvilke maskiner som er for utleie og til hvilke priser, er det mange kunder som ringer for å få svar på nettopp dette. Hovedgrunnen til at mange ringer, er at de ikke har en datamaskin tilgjengelig når de ønsker svar på spørsmålene.

– App’en kan enkelt lastes ned til smarttelefonen og når dette er gjort trenger man ikke internettilgang for å få en oversikt over hvilke maskiner vi har til utleie, sier Kjell Sæther.

Ved å gå inn på applikasjonen får man en oversikt over forskjellige maskintyper og modeller. Informasjon om blant annet vekt og størrelse får man ved å klikke på de forskjellige maskinmodellene. App’en inneholder også kontaktinfo til Ekspert Maskinutleies to avdelinger og prisliste.

– Vi har utviklet app’en blant annet fordi vi vet at mange i bransjen bruker smarttelefoner. App’en skal utvikles videre, blant annet skal det bli mulig å bestille leie av maskiner og utstyr via den, sier Sæter.

Så langt er Ekspert Maskinutleies applikasjon lastet ned til mer enn 300 smarttelefoner.

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.