1. Hjem
  2. Presseomtale
  3. Får kjøpe tomt i Ski

Ekspert maskinutleie får kjøpe tomt av Ski kommune

SKI: Ski kommunestyre brukte ikke lange stunden på å diskutere hvorvidt Ekspert maskinutleie AS på Langhus skulle få utvide sin virksomhet. Under to minutter tok det for kommunestyrets representanter onsdag kveld å "banke" igjennom rådmannens forslag om å selge 3,5 mål tomt til det samme selskapet.

– Jeg er jublende glad, sier daglig leder Kjell Sæter. Det var jo litt spennende, og jeg kunne jo ikke være helt sikker på hva politikerne mente om mitt ønske om en utvidelse. Nå får jeg mer enn dobbelt så stor plass å boltre meg på, og jeg tenker mine ansatte er vel så glade som meg for at dette endelig gikk igjennom.

Fra før har Ekspert maskinutleie 2,7 mål stor tomt, med de nye 3,5 målene blir det rikelig med plass til de nye maskinene.

– Det er stort for oss at kommunen ønsker å legge ting til rette for oss næringsdrivende. Med denne utvidelsen vil nå all min virksomhet få tak over hodet, sier Sæter. I tillegg blir det nok behov for to til tre nye ansatte på sikt.

– Dette var mitt første besøk i en kommunestyresal, og jeg må jo si at det frister med en gjentagelse. Dette var både spennende og veldig gøy, sier Sæter, som etter møtet skulle hjem og feire litt.

Kjell Sæter vet ennå ikke hva som blir den endelige kjøpesummen, men regner med at de siste næringstomtene Ski kommune har solgt, vil være en mal for hvor mye han også må ut med.

 

Link til artikkel:

http://www.oblad.no/nyheter/ekspert-maskinutleie-far-kjope-tomt-av-ski-kommune-1.7633343 

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.