1. Hjem
  2. Presseomtale

Presseomtale

 

Tyveri Svensk.jpg

Fant varebil med stjålne maskiner til en halv million kroner

I en varebil på en parkeringsplass i Ljungskile i Sverige kunne politiet nylig plukke opp syv stjålne anleggsmaskiner.

Det var Ole Kristian Gullerud fra Ekspert Maskinutleie som ringte inn og meldte fra om tyveriet av maskinen, en såkalt vibroplate. Ekspert Maskinutleie AS ble etablert i 1998 på Langhus i Ski, og har en utleiepark på godt over 2100 objekter. Egentlig mistenkte de at to maskiner var blitt borte, men kun en var utstyrt med en sporingsenhet. Håpet var allikevel at begge to skulle befinne seg på samme plass.

Les mer her artikkel fra GS Group.no

Les mer her artikkel fra bygg.no

 

15.07.2019

 

 

Hovedkontor Langhus Presse.jpg

Ekspert Maskinutleie etablerer seg i Innlandet

Etableringen skjer på Trehørningen industriområde som ligger tett på E6 rett utenfor Hamar sentrum.

– Denne avdelingen vil naturligvis betjene Hamar-området, men også resten av Mjøs-regionen og østlige deler av Oppland med Gudbrandsdalen, og Hedmark med Elverum, Trysil og Østerdalen, skriver Ekspert Maskinutleie i en melding.

Les mer her

25.04.2019

 

 

Gullrose2018.png

Ekspert Maskinutleie støtter Follo FK

Firmaet som holder til på Langhus støtter klubbens gullrose-aksjon

Ekspert Maskinutleie AS holder til på Langhus og har vært trofast sponsor av Follo Fotballklubb i mange år. De ønsker også å være med og støtte klubben gjennom gullrose-aksjonen. 

Les mer her

28.08.2018

 

 

pressecat.jpg 

Ekspert Maskinutleie AS etablerer avdeling på Ringerike

 

Dette skjer gjennom etablering av en ny avdeling på Hensmoen. Denne avdelingen vil naturligvis betjene Ringerike, men også Buskerud fra Vikersund og nordover samt vestlige deler av Oppland – Hadeland og Valdres.

Les mer:https://www.ringeriksavisa.no/arkiv/item/2845-ekspert-maskinutleie-as-etablerer-avdeling-pa-ringerike 

20.03.2018

Kubota presse.jpg

Ekspert Maskinutleie starter avdeling i Innlandet

Utvider sitt utleienettverk.

Ekspert Maskinutleie utvider sitt geografiske område til Innlandet.  Dette skjer gjennom etablering av en ny avdeling på Trehørningen/Ingeberg i Hamar.

Trehørningen industriområde ligger tett på hovedveien E6.

Denne avdelingen skal naturligvis betjene Hamar-området, men også resten av Mjøs-regionen og østlige deler av Oppland – Gudbrandsdalen. Hedmark med Elverum, Trysil og Østerdalen, skal også betjenes fra Hamar.

Les mer her

25.04.2019

 

 

 Største ordre for Ekspert Maskinutleie .jpg

Største ordre noensinne for Ekspert Maskinutleie

Ekspert Maskinutleie har nylig inngått avtale (desember 2018) med Volvo Maskin AS om levering av 32 nye Volvo anleggsmaskiner. Målt i kroner, er dette deres største maskinkjøp så langt.

Etter flere års erfaring med både Volvo og andre merker, falt valget også denne gangen på Volvo. Det har blitt flere og flere Volvo i maskinparken vår de siste årene. Gode erfaringer med service og ettermarked hos Volvo Maskin er en av grunnene til dette, sier daglig leder i Ekspert Maskinutleie, Kjell Sæter.

Les mer her

04.12.2018

 

Jubalong.jpg

20-års «jubalong» hos Ekspert Maskinutleie 

LANGHUS (AT.no) Da Ekspert Maskinutleie AS flyttet inn i nybygget på Langhus for noen år siden ble innvielsesfesten droppet. – Den tar vi når vi passerer 20 år, sa daglig leder Kjell Sæter.

Som sagt så gjort. Fredag 22. mai ble det en heidundrende 20-årsmarkering med et hundretalls ansatte, kunder og leverandører tilstede. I knallvær, med god underholdning, innleide grilleksperter, hedring av ansatte og kort oppsummering av selskapets 20 år, stemte alt for Ekspert Maskinutleie denne fredagen.

Les mer her

27.06.2018

 Pressehære.jpg

Hæhre & Isachsen Maskinutleie AS, et datterselskap under BetonmastHæhre, signerte torsdag avtalen om kjøp av 50 prosent av aksjene i Ekspert Maskinutleie AS.

Med denne avtalen får vi en større og mer variert maskinpark, og i tillegg styrker vi vår geografiske tilstedeværelse. Dermed er vi bedre rustet til å møte kundenes behov for maskiner og utstyr, uttaler Lars Hæhre, styreformann i Hæhre & Isachsen Maskinutleie.

Les mer her

18.01.2018

 Pressehære.jpg

BetonmastHæhre melder om nok et oppkjøp i entreprenørbransjen.

Det siste året har det gått slag i slag med oppkjøp og sammenslåinger av selskaper i bygg- og anleggsbransjen. Fremst i køen har Hæhre-konsernet vært, et konsern som nå er en del av det enda større BetonmastHæhre.

Torsdag kom meldingen om at et av deres datterselskaper, Hæhre & Isachsen Maskinutleie AS har inngått en intensjonsavtale med Ekspert Maskinutleie AS om kjøp av 50 prosent av aksjene i selskapet. Dette betegnes som et strategisk grep fra begge selskaper, for å utvikle seg og skape vekst. 

Les mer her

05.10.2017

 haereekspertmaskinutleie.jpg

Hæhre & Isachsen kjøper Ekspert Maskinutleie

Hæhre & Isachsen Maskinutleie AS har inngått en intensjonsavtale med Ekspert Maskinutleie AS om kjøp av 50 prosent av aksjene i selskapet

De to selskapene er store på hver sin type anleggsmaskiner, og vil i så måte utfylle hverandre godt. Hæhre & Isachsen Maskinutleie AS er et av Norges største maskinutleieselskap med ekspertise på tyngre anleggsmaskiner. Ekspert Maskinutleie AS er et meget solid og profesjonelt maskinutleieselskap med ekspertise på mindre anleggsmaskiner og små maskiner samt utstyr til bygg- og anleggsbransjen. 

Les mer her

05.10.2017

 pressefasade.jpg

Ekspert Maskinutleie AS avdeling Drammen flytter mandag 8. februar til Dråpen 23 i Kobbervikdalen utenfor Drammen.

Ekspert Maskinutleie overtok i august 2015 Drammen Maskin Utleie AS. De har holdt til i Øvre Eikervei siden 2008, og flytter nå til Dråpen 23.

- Denne eiendommen ligger helt syd i Kobbervikdalen med grense mot E18, og enkel adkomst fra avkjøring 27 Eikkrysset. Oddvard Lien, avdelingsleder for Ekspert Maskinutleie AS i Drammen, er godt fornøyd med valget av sted.

- Denne eiendommen passer vår virksomhet svært godt med store utearealer på en flat tomt, og ikke minst et svært hensiktsmessig bygg med verksted og vaskehall som tar store maskiner og kjøretøy, sier han.

Les mer her

08.02.2016

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.