1. Hjem
  2. Om oss

Om Ekspert Maskinutleie AS

 

Om oss

Ekspert Maskinutleie AS ble startet, i 1998 på Langhus i Ski utenfor Oslo med fire utleiemaskiner. I dag har vi over 800 maskiner og til sammen mer enn 2900 unike objekter. Vår maskinpark består av minigravere fra 1000 kg og opp til 8,6 tonn, samt gravemaskiner/hjulgravere fra 10 tonn til 25 tonn, vibroplater, valsetog, hjullastere, hjul- og beltedumpere, aggregater, kompressorer, lystårn, teletinere, teleskoplastere, lifter, kvist-/fliskuttere, hydrauliske hammere og mye mer. Vi ble gaselle 2007, 2008, 2009, 2011 og 2012 og 2019. I 2019 omsatte selskapet kr 190 millioner med god lønnsomhet. Økonomien er solid med langsiktige eiere.

Vi er 57 ansatte, på våre syv avdelinger: Follo/Oslo, Asker/Bærum, Romerike, Drammen, Ringerike, Innlandet og Trondheim.  

 


Hvorfor leie? 

Ved å leie kan du få akkurat de maskinene som passer til et bestemt oppdrag, uten å måtte tenke på at maskinene må ha et minimum av driftstimer for at den skal betale seg.

Leiebeløpet kan utgiftsføres direkte på oppdraget eller entreprenør, noe som gir enkel økonomisk styring.  Den tekniske utviklingen skjer raskt og nye og bedre maskiner kommer på markedet, noe som gjør det nesten umulig for kundene å skifte ut sine maskiner i samme takt som utviklingen.

Vi yter rask og god service overfor våre kunder. Det går sjelden mer enn én times tid fra en kunde ringer til han har fått maskinen levert. 

Verksted 

Vi utfører service, reparasjoner og årskontroll på alle typer anleggsmaskiner. 

Våre kunder 

Våre kunder består stort sett av store og mellomstore entreprenører, anleggsgartnere, samt statlige og kommunale etater. 

Beliggenhet 

Vi holder til i Berghagan 10 på Langhus (20 km syd for Oslo sentrum), i Ringeriksveien 175 på Vøyenenga (16 km vest for Oslo sentrum), i Industriveien 22A på Skedsmokorset (25 km nordøst for Oslo sentrum), i Dråpen 23 i Drammen, i Hensmoveien 8 på Hønefoss, i Elvesletta 24 på Hamar og i Magnus Lagabøters veg 8 i Trondheim.

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.