1. Hjem
  2. Ledig stilling

Klargjører/Utleier/Sjåfør i Ekspert Maskinutleie, avdeling Bærum

Til vår avdeling på Vøyenenga i Bærum trenger vi flere hender?

Vi søker en fremoverlent, omgjengelig, teknisk interessert og kyndig person med kremmerinstinkt. Gjerne med erfaring fra anleggsbransjen. Du bør ha førerkort klasse BEC(E) og det er også en fordel med yrkessjåførkompetanse (YSK).

Arbeidet er allsidig og omfatter:

• Klargjøring av våre anleggsmaskiner og utleieobjekter

• Betjening av kunder på telefon, e-post og besøkende.

• Noe utkjøring og innhenting av maskiner og utstyr.

En del enklere reparasjoner av maskiner og utstyr inngår i klargjøringsjobben. Vi har egne verksteder hvor mekanikere med servicebiler tar seg av det aller meste av vedlikehold og reparasjoner.

Grunnleggende brukerferdigheter på data kreves – e-post og utleiesystem (opplæring blir gitt). Stillingen krever at norsk beherskes flytende både skriftlig og muntlig i tillegg til at du er en person som liker å ta i et tak.

For ytterligere opplysninger kontakt Kenneth på mobil; 924 81 994 eller på Epost/Skype: kenneth.aune@maskinutleie.no 

Søknad sendes: soknad@maskinutleie.no 

 

Om oss:

Ekspert Maskinutleie AS ble etablert i 1998 på Langhus i Ski. Selskapet har i dag 50 ansatte, fordelt på seks avdelinger: Langhus, Asker/Bærum, Drammen, Romerike, Bærum og Innlandet. Utleieparken er på godt over 2100 objekter, blant annet mer enn 200 minigravere og gravemaskiner. Omsetningen i 2018 var kr 159 millioner med god lønnsomhet. Økonomien er solid med langsiktige eiere. Våre kunder er små, mellomstore og store entreprenører, anleggsgartnere, samt statlige og kommunale virksomheter.

 

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.